Jobba hos oss

Forefront Consulting hjälper företag att vara i framtidens framkant. Vi är i en tillväxtfas och söker dig som delar våra värderingar och passion för utveckling av kunder, kollegor och Forefront som bolag. Vi jobbar tillsammans för att stärka kundernas digitala förmåga, inte minst genom våra fokusområden Digital transformation, Analytics, eCommerce och Mobility & Cloud.

Vi söker

Våra kunder efterfrågar fler passionerade konsulter som förstår den digitala kraften i all verksamhetsutveckling, och vi behöver därför konsulter som kan ta roller såsom arkitekter, systemutvecklare, UX-specialister, verksamhetsanalytiker, projekt- och förändringsledare, samt rådgivare inom våra fokusområden.

För att söka något av våra utannonserade jobb, maila jobb@ffcg.se, alternativt hör av dig till Lovisa, Caroline eller Sofia - det kan bli starten på en utvecklande tid tillsammans!

Rekryterare

Lovisa Forstadius

073-712 11 71

Rekryterare

Caroline Asplinger

Rekryterare

Sofia Zingmark

070-453 75 22

Strategikonsult med genomförandeförmåga

Vi söker dig med driv och passion för att genomföra strategier och i det arbetet, aktivera hela organisationen, såväl struktur som kultur. Har du erfarenhet av program och projektstyrning och därigenom kunskap och förståelse om vikten av genomgripande engagemang för att lyckas med långsiktiga mål, läs gärna vidare. Är du dessutom affärsdriven och kan skapa och driva business case, samt erfarenhet av att bygga förtroende gentemot högre chefer och ledning, så vill vi gärna att du hör av dig.

Vi söker fler konsulter till vår enhet Strategiexekvering, där våra uppdrag till stor del handlar om att stötta våra kunder med att få strategier och långsiktiga mål ”att hända” i organisationen. Vi arbetar med ledningar och besitter förmågan att beskriva affärsvärdet och att tydliggöra förväntningar samt att visa på vad som krävs för ett lyckat genomförande i form av beslut, styrning och aktiviteter. Vi hjälper våra kunder att utmana affärsmodellen, att prioritera och styra projekt som understödjer strategin, samt att engagera ledare och medarbetare genom aktiviteterna för förändring och till nya arbetssätt.

Vi erbjuder en omväxlande roll med stor möjlighet att göra avtryck i ett nybildat team under tillväxt, i ett bolag med starka värderingar och ett holistiskt erbjudande kring digitaliseringens möjligheter och förändringsbehov – från strategi till genomförande.

Efterfrågad kompetens: Dokumenterad erfarenhet av genomförandearbete med strategiska och taktiska mål som utgångspunkt och med inslag av både affärsstyrning och organisatorisk eller kulturell förändring. Projektledning av transformationsprojekt med ett helhetsperspektiv på affären. Erfarenhet av affärstyrning och gärna flera olika affärsmodeller, förändringsledning, workshopledning. Erfarenhet av att skapa och driva business case samt rådgivande arbete mot beslutsfattare och affärsledning.

Meriterande kompetens: Erfarenhet av affärsutveckling och konsultativ försäljning mot exempelvis företagsledning och affärsutveckling, programledning, organisationsutveckling.

Rekryterare: Sofia Zingmark

Digital ledare och strategikonsult

Nu söker vi fler digitala ledare och strategikonsulter som är passionerat intresserade av digitaliseringen och dess påverkan både samhälle, företag och konsumenter. Du är framtidsorienterad och affärsdriven, med ett tydligt digitalt DNA och minst ett par års erfarenhet av att leda initiativ relaterat till digital transformation, antingen som konsult eller linjechef.

Du bidrar med såväl affärs- som marknadsperspektiv, har en god förståelse för de möjligheter som tekniken ger och håller dig uppdaterad på aktuella trender med en tydlig idé om vilken påverkan de kommer ha på företag och konsumenter av imorgon. Du har även erfarenhet av att omsätta dessa trender och skeenden till agerbara insikter och strategier samt att leda införandet på olika nivåer i organisationer. För mer seniora roller tror vi dessutom att du har vana att bidra till att skapa affärer och att bygga förtroende gentemot högre chefer och ledning.

Du kommer ingå i vårt affärsområde Business Transformation där vi stöttar företagsledningar med analys, ledning, förändringsledning och rådgivning kring dagens och morgondagens utmaningar. Vi erbjuder en varierad roll med stor möjlighet att göra avtryck i ett nybildat team bestående av ca 15 konsulter med fokus på digital ledning, styrning och strategi - i ett bolag med starka värderingar, hög tillväxt och ett holistiskt erbjudande kring digital transformation.

Efterfrågad kompetens: Dokumenterad erfarenhet av digital strategi och analys, projektledning av projekt relaterade till digital transformation, agila arbetssätt, förändringsledning, workshopledning. Erfarenhet av rådgivande arbete mot företagsledning.

Meriterande kompetens: Erfarenhet av affärsutveckling och konsultativ försäljning mot företagsledning, programledning, organisationsutveckling, innovationsprocesser, design thinking, analytics, linjechefserfarenhet, startups.

Technical Account Manager/.NET-utvecklare

Nu söker vi en .NET-utvecklare som brinner för att arbeta i team och hjälpa våra kunder att snabbt lösa utmaningar och problem som de stöter på. I den här rollen arbetar du som teknisk rådgivare och stöttar parallellt i olika typer av ärenden och projekt inom vår förvaltningsorganisation. Det är således viktigt att du snabbt kan sätta dig in i system samt har förmågan att växla mellan olika arbetsuppgifter beroende på prioritering och kund. 

Vårt team värdesätter kvalitet framför kvantitet samt drivs av passion och vi förväntar oss att du gör detsamma. Vi ser helst att du har arbetat med TDD och Azure och har erfarenhet av att ha arbetat med Continuous Integration/Continuous Delivery, eftersom vi använder detta för att snabbt kunna leverera kundens lösningar. 

.NET-utvecklare inom vår enhet Business Operation som tillhör affärsområdet Business Solution, erbjuds spännande uppdrag hos flera av våra kunder där det arbetas med ovan nämnda komponenter. Du blir en del av ett växande team i vilket det finns möjlighet att vara med och påverka samtidigt som du utvecklas inom ramen för din roll! 

 Exempel på arbetsuppgifter: 

 • Utveckla och hantera både äldre och nyare applikationer 
 • Driva projekt på kortare ny- eller vidareutvecklingsprojekt hos kund 
 • Vara med och ta fram estimat och offerter 
 • Hantera drift av kunders lösningar i Azure 

Efterfrågad kompetens: C#, .NET, Azure, Powershell 

Meriterande kompetens: CMS (EPi, Wordpress), JavaScript

Förvaltnings-/Funktionsansvarig

Har du erfarenhet av förvaltning av IT-system/lösningar och av att arbeta som projektledare? Vill du arbeta i ett expansivt och framåtlutat företag som satsar på åtagandeaffärer? I rollen som Förvaltnings-/Funktionsansvarig hos oss på Forefront får du möjlighet att fortsätta utveckla vårt förvaltningserbjudande.

Du kommer att tillhöra vårt förvaltningsteam som är en del av affärsområdet Business Solution, där du kommer hantera förvaltningsaffären hos ett flertal av Forefronts kunder. Du tar både fram lösningar på incidenter samt säljer in och projektleder utvecklingsprojekt hos dina kunder.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Driva förvaltningsmöten där du tillsammans med kunden går igenom aktuell status och diskuterar möjlig vidareutveckling för det förvaltade systemet.
 • Tillsammans med leveransansvarig se till att incidenter och önskad vidareutveckling hos kunden blir hanterade på ett effektivt och korrekt vis.
 • Sälja in förvaltningsupplägg hos nya och befintliga Forefrontkunder.
 • Göra ekonomiska uppföljningar av affär och projekt hos kund.
 • Upprätthålla och uppdatera relevant information kring kunderna och deras lösningar.

Som person är du positiv, ödmjuk, engagerad och har lätt för att samarbeta med andra. Du trivs med varierande arbetsuppgifter och har inga problem att byta fokus eller omprioritera om så krävs. Du sätter stort värde på att förstå kundens affär och skaffar dig de kunskaper som möjliggör för dig att diskutera hantering och vidareutveckling av kundens system. Du förstår vikten av att leverera rätt kvalitet i rätt tid och vi ser gärna att du är lösningsorienterad, verksamhetsnära och löpande söker ny kunskap kring relevanta produkter och lösningar.

Efterfrågad kompetens: Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av IT- projektledning, förvaltning och incidenthantering.

 

Javautvecklare

Nu söker vi fler Javautvecklare med passion för innovation till vårt agila utvecklingsteam. Vi söker dig som vill arbeta med Continuous Delivery, microservices, eventströmmar och container provisionering tillsammans med vårt team. Vi tror att framtiden handlar om automatisering, skalbara arkitekturer, elastisk infrastruktur och stadigt växande inslag av öppna programvaror. Vi söker nu fler engagerade Java Developers att växa vårt team med. Intresse för teknik och teknikens användningsområden samt Solid Javautvecklingskompetens är självklara kompetenser du behöver ha med dig och likaså ett driv samt passion i det du utför.

Javautvecklare inom vårt affärsområde Business Solution arbetar tillsammans med drivna kollegor som kan ta sig an flera olika roller i agila utvecklingsteam. Med ett tekniskt och socialt intresse utbyter teamet insikter i en kultur med hög transparens. Vår mission är att vara Thought Leaders inom agil systemutveckling och vår övertygelse är att vi når dit genom ständigt lärande.

Meriterande kompetens eller intresse för: Integrationskomponenter som Fuse, Spring, Camel, CXF, AMQ, Atlassian tooling eller motsvarande CI/CD-verktyg, Eventloggning, t ex ELK-stack, Spark, Storm, Kafka, Containerteknologi som Docker och Kubernetes. 

KREATIV UX-DESIGNER

Nu söker vi fler drivna designers som har ett par års erfarenhet av avancerad digital design med fokus på interaktion och användarupplevelse. Du är sannolikt en paradox där vi gärna ser att du är en kreativ logiker som kan gå balansgång mellan form och funktion. Du kan väga affärsbehov mot användarnytta och är lika bekväm med magkänsla som analytiskt resonemang.

Ditt särpräglande drag är att du har en brinnande passion för att skapa bra design – design som inte bara fungerar och är tekniskt genomförbar, utan också kommunicerar, involverar och inspirerar.

Hos oss blir du en del av Business Solution där du kommer arbeta med att skapa användarupplevelser i världsklass åt några av Sveriges mest namnkunniga organisationer! Till din hjälp får du mycket kompetenta designkollegor som gärna bollar idéer, diskuterar konceptriktningar, utvärderar lösningsalternativ och stöttar med formförslag eller genrepar presentationer.

Du kommer att arbeta nära erfarna kollegor som innehar en bred kompetens inom både strategi och teknik.

Krav på kompetens: Prototypverktyg (Axure, OmniGraffle eller liknande), agilt arbetssätt, erfarenhet av såväl webb som mobil gränssnittsdesign.
Meriterande kompetens: CSS, digital storytelling, branding, motion design, illustration, fotografi.

FRONT-END UTVECKLARE

Nu söker vi fler driftiga Frontendutvecklare som har arbetat ett par år med utveckling av responsiva gränssnitt. Du är en kreativ teamspelare med ett brinnande intresse för såväl det tekniska samt det kundnära perspektivet och värderar god kommunikativ förmåga högt.

Frontendutvecklare inom vårt affärsområde Business Solution är en del i ett kompetent och drivande team där vi tar oss an fler spännande EPiServer-projekt. Fokus ligger på extern webb samt e-handel. I vårt team finns möjlighet att få vara med och påverka samtidigt som man utvecklas med likasinnade kollegor.

Krav på kompetens: erfarenhet av rika Javascriptlösningar, kunskaper inom HTML/XHTML, CSS och webb-standarder, känsla för detaljer, färg och form.
Meriterande kompetens: EPiServer CMS och Commerce, och ett agilt arbetssätt.

.NET utvecklare

 Nu söker vi fler .NET-utvecklare som brinner för Software Craftsmanship, TDD, SOLID, Clean Code och som vill arbeta i agila team. Det är av stor vikt att du har erfarenhet av Continuous Integration/Continuous Delivery och vet hur miljöer automatiseras. Har du kunskap om vad DDD är och känner till hur det implementeras i praktiken, ser vi det som ett stort plus. Vi ser gärna att du kan ta ledande roller inom systemarkitektur. Vårt team värdesätter kvalitet framför kvantitet samt drivs av passion och vi förväntar oss att du gör detsamma.

.NET-utvecklare inom vårt affärsområde Business Solution erbjuds spännande uppdrag där det arbetas med ovan nämnda komponenter. Du blir del av ett innovativt modernt utvecklarteam som arbetar med de senaste teknikerna. I vårt team är du med och påverkar samtidigt som du utvecklas tillsammans med dina kollegor.

Krav på kompetens: C#, .NET, Continuous Integration, Continuous Delivery

Meriterande kompetens: Azure (Service Fabric, Event Hubs), DDD, Event Sourcing, CQRS

 

MOLNARKITEKT APPLIKATION OCH PLATTFORM MICROSOFT AZURE

Nu söker vi fler konsulter som brinner för att arbeta med molnarkitektur. Här har du möjlighet att  vara med och utveckla vår molnaffär med fokus på Microsoft Azure. Molnet utvecklas i rasande fart och så gör även våra kundaffärer kring Azure. Vi vill därför hitta dig som kan vara med att bygga upp nya kundaffärer, som förstår hur molnet förändrar lösningen och som kan vara med och säkerställa att våra kunder arbetar med rätt teknik. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med applikationsutveckling samt har förmåga att sätta upp en fungerande arkitektur i Azure. Har du även förståelse för hur plattformstjänsterna i Azure kan användas för att öka time-to-market, minska utvecklingstid och få en skalbar miljö så är det dig vi söker.

Hos oss blir du en del av ett team med fokus på just Azure inom affärsområdet Business Solution där du kommer utgöra en del av spjutspetsen av kompetens inom det här området. Du kommer tillsammans med teamet att utveckla vårt växande erbjudande inom Cloud och Azure. Forefront är idag nära partner med Microsoft vilket innebär att du löpande förväntas föra vidare vårt gemensamma budskap till marknaden och våra kunder.

Krav på kompetens: Microsoft Azure, Azure Portal, IaaS, PaaS, Cloud Architecture, Hybrid Cloud, Azure App Service.

Meriterande kompetens: .NET, Azure App Service, Azure SQL, Azure Application Insight, PowerShell, Azure Resource Manager.

MOLNARKITEKT INFRASTRUKTUR MICROSOFT AZURE

Nu söker vi fler konsulter som brinner för att arbeta med molnarkitektur och vill vara med och utveckla vår molnaffär med fokus på Microsoft Azure.  Vi söker dig som kan vara med att bygga upp nya kundaffärer, som förstår hur molnet förändrar lösningen samt kan vara med och säkerställa att våra kunder arbetar med rätt teknik. Har du förståelse och erfarenhet av nätverk, brandväggar, VPN och skalbara miljöer? Då kan vi erbjuda dig spännande utmaningar där du får vara med och bygga nästa generations infrastruktur på Azure.

Hos oss blir du en del av ett team med fokus på just Azure inom affärsområdet Business Solution där du kommer utgöra en del av spjutspetsen av kompetens inom det här området. Du kommer tillsammans med teamet att utveckla vårt växande erbjudande inom Cloud och Azure. Forefront är idag nära partner med Microsoft vilket innebär att du löpande förväntas föra vidare vårt gemensamma budskap till marknaden och våra kunder.

Krav på kompetens: Microsoft Azure, Azure Portal, IaaS, PaaS, Cloud Architecture, Hybrid Cloud.

Meriterande kompetens: PowerShell, Azure Resource Manager, Azure SQL, Azure VPN, Azure Express Route, AWS, Power BI, OMS, Active Directory

CROSS-TECHNOLOGY SPECIALIST MICROSOFT AZURE

Nu söker vi fler konsulter som kan vara med och lösa tekniska utmaningar hos våra kunder.  Drivs du av att arbeta med ny teknik där du utmanas att överbrygga gapet mellan olika teknikstackar, plattformar och arkitekturer? Då tror vi att vi har rätt utmaningar för dig. Brinner du dessutom för för att utforska .NET core via Mono på en Ubuntu-container på en Windows Container Host på en VM i Azure? Kopplad till en MySQL på en Docker-container?

Hos oss blir du en del av ett team med fokus på just Azure inom affärsområdet Business Solution där du kommer utgöra en del av spjutspetsen av kompetens inom det här området. Molnet utvecklas i en rasande fart och så gör även våra kundaffärer. Du kommer tillsammans med teamet att utveckla vårt växande erbjudande inom Cloud och Azure. Forefront är idag nära partner med Microsoft vilket innebär att du löpande förväntas föra vidare vårt gemensamma budskap till marknaden och våra kunder.

Krav på kompetens: Microsoft Azure, Azure Portal, IaaS, PaaS, Cloud Architecture, Hybrid Cloud, Docker, CLI, PowerShell. 

Meriterande kompetens: Docker, AWS, Ruby, PHP, MySQL, Django, WordPress, Node.js, Kubernetes, etc.

SENIOR TESTLEDARE med ansvar att utveckla vår Testaffär

Nu söker vi en Senior Testledare med gedigen testbakgrund som vill vara med och påverka vårt utökade testerbjudande. Med gedigen erfarenhet och kompetens bidrar du med dina kunskaper samt brinner för både test och affärsutveckling. Vi ser att du tillsammans med test-teamet driver vårt testerbjudande, utvecklar affären samt bidrar med dina egna visioner. Med ett modernt tänkande ser vi att du tar vårt testerbjudande som kompletterar våra befintliga tjänster till en ny spännande nivå.

Ansvarig Testledare inom vårt affärsområde Business Design kommer att få möjlighet till att nyttja sin gedigna erfarenhet inom testområdet i kombination med sina egna idéer, starka driv och affärsmannaskap. Vi ser att Ansvarig Testledare bär ansvar för vår tillväxt samt erbjudandeutveckling inom test och tar tillsammans med resten av affärsområdet fram tydliga mål samt tillväxtplaner.

Krav på kompetens: Vi ser gärna att du har en konsult- eller konsultchefserfarenhet. Du har påvisat resultat i affärsutvecklande roller och har en förmåga att attrahera andra till ditt lagbygge. Det finns en etablerad säljorganisation som stöttar i det arbetet men det är en fördel om du har bevisad säljerfarenhet.
Meriterande kompetens: Meriterande är om du har erfarenhet av testautomatisering och/eller offshore test.

Testare och testledare till regionkontoret i Sundsvall

Vill du vara med och göra avtryck på testområdet i Sundsvall?

Nu söker vi drivna testledare och tekniska testare som har ett par års erfarenhet av testarbete i komplexa miljöer och som vill vara med och sätta upp en testverksamhet tillsammans med oss på Forefront. Som person är du engagerad och brinner för att förbättra testområdet och vill vara med och skapa en testverksamhet som kännetecknas av hög kvalitet, leveransfokus och smart nyttjande av tillgängliga resurser. Du söker personlig utveckling och tillsammans med oss får du möjlighet att bidra till utmärkta kundleveranser samt dela med dig av din kunskap och inspirera andra.

Vi söker dig som antingen har en bakgrund som testledare och är van att planera, genomföra och hantera testningen i systemutvecklingsprojekt eller så är du en duktig utvecklare eller teknisk testare med förståelse för utveckling, testautomatisering eller prestandatester.

Hos oss blir du en viktig del av det nya regionkontoret i Sundsvall och du kommer att arbeta med att skapa en testverksamhet i världsklass och hjälpa oss att tillsammans med våra kunder att bli bäst på test! Till din hjälp får du mycket kompetenta kollegor som gärna bollar idéer, diskuterar lösningsalternativ och som vill jobba tillsammans för utvecklas och göra avtryck.

KRAVLEDARE

Nu söker vi fler Kravledare med 3-5 års erfarenhet som vill växa tillsammans med oss. Som kravledare är du nyfiken, kreativ, metodisk, drivs av frågan varför, har viljan att förstå och förmågan att ifrågasätta med fokus på affärsnytta.

Kravledare inom vårt affärsområde Business Design har bra inblick i våra kunders verksamhet, förstår verksamheten samt omvandlar behov till dokumenterade krav för realiserbara lösningar. Vi levererar affärsnytta och gör skillnad hos våra kunder i gränslandet mellan verksamhet och IT. Hos oss blir du en del av ett team med likasinnade kollegor som utbyter idéer, delar erfarenheter samt stöttar varandra. Vi tycker om att arbeta tillsammans och utvecklar både oss själva samt varandra.

Krav på kompetens: Dokumenterad erfarenhet av kravledning.
Meriterande kompetens: REQB eller motsvarande.

LÖSNINGSARKITEKT

Nu söker vi fler lösningsarkitekter som brinner för leverans och avtryck. Du ser till att dina lösningar realiseras på bästa sätt och du vågar ifrågasätta samt utmana det uppenbara. Du har god förståelse för systemutvecklarens liksom verksamhetens utmaningar.

Du kommer att tillhöra affärsenheten Lösningsarkitektur som i dagsläget består av 10 lösningsarkitekter. Enheten tillhör vårt affärsområde Business Design och tillsammans arbetar vi för att stödja Forefront i att framgångsrikt erbjuda marknaden lösningar och tjänster som ligger i framtidens framkant, där verklig skillnad ute hos våra kunder är vårt starka avtryck. Du får ta dig an intressanta och utmanande arbetsuppgifter, men också utveckla samt vidareutvecklas i din roll som lösningsarkitekt.  

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av systemlösningar varav minst några år som lösningsarkitekt. Du har arbetat med agila arbetsmetoder, har erfarenhet av något arkitekturramverk samt har en mycket god förmåga att navigera i komplexa systemlandskap. Du kan urskilja det väsentliga och dina lösningar genererar hög kundnytta. Du är van att ta fram arkitekturbeskrivningar och du har erfarenhet av exempelvis MS Visio eller Sparx EA. Det är meriterande om du har konsulterfarenhet. Arkitektcertifiering exempelvis Dataföreningens Certifierad IT-arkitekt är även det meriterande.

Som person är du förtroendeingivande och du vågar ta beslut där situationen så kräver. Du förstår samspelet mellan verksamhet och teknik och du anpassar din kommunikation utifrån vilken målgrupp du vänder dig till.

Samarbete och att vi arbetar tillsammans är en stark grundvärdering hos oss vilket du givetvis bidrar till genom engagemang och kunskapsutbyte med dina kollegor.

VERKSAMHETSARKITEKT

Nu söker vi fler verksamhetsarkitekter som brinner för att göra skillnad hos våra kunder och göra ett bestående avtryck. Som verksamhetsarkitekt på Forefront är du en naturlig ledare och du har lätt för att leda grupper till insikter. Du är metodisk och har ett pragmatiskt förhållningssätt till modellering och ser alltid resultatet som viktigare för dig än modellerna.

Du kommer att tillhöra affärsenheten Affärs- och verksamhetsarkitektur som i dagsläget består av ca 15 konsulter. Vi hanterar uppdrag inom affärs- och verksamhetsarkitektur samt kravledning. Enheten tillhör vårt affärsområde Business Design och utgör en betydande del av vårt företag där vi fokuserar på att hjälpa företag och organisationer att ta sig an dagens samt morgondagens utmaningar, ofta med digitala förtecken.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av roller som exempelvis verksamhetsarkitekt, enterprisearkitekt, krav- eller verksamhetsanalytiker. Du har dokumenterad erfarenhet av modellering, inom ett eller flera områden såsom process, information, förmågor, organisation och kundresor.

Det är meriterande om du är certifierad verksamhetsarkitekt eller motsvarande.

Som person är du förtroendeingivande, är bra på att hantera människor och du vågar ta beslut där situationen kräver. Du är kommunikativ och du anpassar din kommunikation utifrån vilken målgrupp du vänder dig till.

Samarbete och att vi arbetar tillsammans är en stark grundvärdering hos oss vilket du givetvis bidrar till genom engagemang och kunskapsutbyte med dina kollegor. 

CRM Projektledare med lösningsarkitektfokus

Har du erfarenhet av att arbeta som teknisk CRM Projektledare, gärna som konsult, och har kompetens inom lösningsarkitektur och närliggande områden såsom analytics och BI? Har du en bred erfarenhet av olika systemstöd inom marknad, sälj och service? Vill du arbeta i ett organiskt växande företag som satsar på CRM och Marketing Automation ihop med analytics och BI? Då är rollen som teknisk CRM Projektledare hos oss på Forefront någonting för dig!

Du kommer leda spännande utvecklingsprojekt och inspirera andra inom ditt område. I denna tjänst ges möjligheter för rätt person att arbeta brett inom CRM – från specificering och design till implementering och vidareutveckling av lösningar åt våra kunder. Du kommer arbeta i både stora och små projekt men framför allt kommer du att medverka i projekten som både lösningsarkitekt och teknisk projektledare. Du kommer att tillhöra teamet CRM/Enterprise Systems som ingår i vårt affärsområde Business Application.

Exempel på uppdrag i din roll:

 • Delta på eller driva kundmöten där du förklarar lösningsförslag på ett tydligt och övertygande sätt
 • Lösningsarkitektur (Systemdesign och integrationer)
 • Implementation av olika verksamhetssystem inom marknad, sälj och service som Microsoft Dynamics CRM, Salesforce CRM, Lime eller Pardot, Exact Target, Marketo eller liknande
 • Projektledning av förstudier och implementationer

Som person är du positiv, ödmjuk, engagerad och har lätt för att samarbeta med andra. Du trivs med varierande arbetsuppgifter inom närliggande områden avseende CRM. Du är en person som sätter stort värde på att förstå kundernas affär och processer för att kunna utforma bästa möjliga lösningar. Du är dessutom lösningsorienterad, verksamhetsnära, tänker gärna i processer, drivs av förändringsarbetesamt att leverera rätt kvalitet i rätt tid. Du söker ständigt ny kunskap kring relevanta produkter och lösningar.

Vi söker dig som har ca 5 års erfarenhet som teknisk CRM Projektledare och har erfarenhet av förändringsledning. Du har varit ansvarig för eller medverkat i större utvecklingsprojekt med komplexa integrationer inom B2B och B2C, med fokus på verksamhetssystem inom marknad, sälj och service, gärna i kombination. Du har dessutom arbetat med produkter som Microsoft Dynamics CRM, Salesforce CRM, Lime, CRM eller Pardot, Exact Target, Marketo eller liknande.

Det är meriterande om du har examen inom systemvetenskap/datavetenskap eller annan relevant teoretisk utbildning. Det är även meriterande om du har drivit IT relaterade projekt inom marknad, sälj och service, är certifierad projektledare (ITIL, PPS eller motsvarande) samt har erfarenhet inom Analytics och BI.  

 

DATA SCIENTIST

Nu söker vi Scientist eller Analytiker med flera års erfarenhet. Du är en god kommunikatör samtidigt som du har ett stort intresse för och tar till dig av ny teknik. Området prediktiv analys behöver du verkligen brinna för och förståelsen för hur det kan hjälpa kunder att ligga steget före är självklar. Vi värdesätter kreativitet, nytänkande och samarbetsförmåga mycket högt hos dig.

Scientist eller Analytiker inom vårt affärsområde Business Application är en del av ett spännande team som specialiserat sig på området prediktiv analys. SAS och Microsoft är två av våra partners och vi gör även en hel del analyser med hjälp av R. Är analys det område som du brinner mest för så kommer du definitivt att trivas med resten av teamet.

Efterfrågad kompetens: flera års erfarenhet som statistiker/data scientist, vana att jobba med R eller liknande produkt (t.ex. SPSS, SAS, Tableau), har tidigare applicerat avancerad data mining och analys såsom multivariatanalys, prediktiva modeller, maskininlärning, segmentering eller mönsterigenkänning, djup kännedom om att applicera data science inom minst en bransch, självgående och har påvisad erfarenhet av att proaktivt ta fram modeller som genererar affärsvärde, grundläggande kunskap i språket SQL

Meriterande kompetens: djup kunskap i R, har deltagit i Data Science-tävlingar, t.ex. Kaggle, ett entreprenöriellt tankesätt

UTVECKLARE/ARKITEKT inom Analytics och Business Intelligence

Nu söker vi fler erfarna utvecklare eller arkitekter inom området Analytics/Business Intelligence. Vi ser gärna att du i din roll idag redan besitter en djup kompetens inom åtminstone en plattform så som exempelvis: Microsoft eller SAS och att du har ett intresse för att fortsätta utvecklas inom området. Vi värdesätter kreativitet, nytänkande och samarbetsförmågan hos dig mycket högt.

Utvecklare/Arkitekter inom vårt affärsområde Business Application är en del av ett team som specialiserat sig på området prediktiv analys. Utvecklare och Arkitekter i vårt team har ett genuint intresse för att ta till sig av ny teknik, tycker om att arbeta i team samt även dela med sig av sina kunskaper till övriga teammedlemmar. SAS och Microsoft är två av våra partners och vi arbetar även en hel del med Oracle, Qlik och Cognos. Tycker du dessutom att Business Intelligence/Analytics är det roligaste som finns så kommer du definitvt att trivas i vårt team.

Efterfrågad kompetens: Djup SAS- och/eller MS-kompetens inom främst ETL och rapportering eller arkitektur, Versionshanteringsverktyg
Meriterande kompetens: Relevanta certifieringar, ytterligare ett BI-verktyg, kunskap inom Master Data, Datamodellering och/eller Datakvalitet, erfarenhet från agila projektmetoder, förmåga att arbeta med metodstöd.

.NET-utvecklare till Malmö

Är du en kommunikativ problemlösare med genuint intresse för modern teknik och verktyg inom systemutveckling så kommer du att trivas hos oss på Forefront. Nu söker vi drivna .NET-utvecklare som vill vara med och forma vårt team med utvecklare till vårt regionkontor i Malmö.

Precis som vi är du engagerad, passionerad och tillsammans med oss får du möjlighet att bidra till utmärkta kundleveranser samt dela med dig av din kunskap och utvecklas tillsammans med dina kollegor.

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av utveckling inom .NET-plattformen. Du har grundläggande kunskaper i HTML, CSS och JavaScript-ramverk samt har erfarenhet av utveckling i Episerver. Det är meriterande om du har arbetat med e-commerce.

Som person är du driven, passionerad för teknik och utmanas av tanken att få vara delaktig och fortsätta bygga vårt erbjudande inom webb och systemutveckling. Samarbete och att vi arbetar tillsammans är en stark grundvärdering hos oss vilket du givetvis bidrar till genom engagemang och kunskapsutbyte med dina kollegor.